Over Rhododendronwal.nl

Het begin

Op 12 jarige leeftijd is Bouke begonnen begonnen op een Rhododendronkwekerij in Nunspeet. Hier heeft hij tot zijn 15e gewerkt. Vanaf zijn 17e krijg hij een schoonvader met een Rhododendronkwekerij hier was Bouke dan ook wekelijks te vinden met het planten snoeien en spuiten van de Rhododendrons.. Vanaf 2017 kwam Gert ook mee werken op de rhododendronkwekerij. Hier is bij beide de passie voor Rhododendrons onstaan. Vanaf die tijd zijn Gert en Bouke samen gaan werken tot op de dag van vandaag met veel plezier.

Dé Rhododendron specialist

Met een eigen Rhododendron kwekerij, aanleg service en de online verkoop is Rhododendronwal een absolute specialist op gebied van Rhododendrons.

Het aanleggen van rhododendrons

Verschillende soorten, maten, kleuren, bloeiperiodes en toepassingen van Rhododendrons. In overleg maken wij hoe dan ook van iedere wens een prachtige tuin. Dit doen wij met ons eigen team en Rhododendrons van eigen kwekerij.

Online rhododendron verkoop

Rhododendrons zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten, verschillende kleuren en soorten. Om het verrijken van je tuin met prachtige Rhododendrons voor iedereen toegankelijk te maken zijn wij in 2020 onze planten ook online gaan aanbieden.

“Op jonge leeftijd waren wij al bezig met Rhododendrons. Wij hebben het geluk om nu van onze passie ons werk te kunnen maken.”

Bouke Bouma / Oprichter

Vanaf jongs af aan zijn wij opgegroeid met Rhododendrons. Hieruit is de liefde voor deze plant ontstaan en hebben wij hiervan ons werk mogen maken.

Dagelijks met veel plezier lopen we over de kwekerij en brengen we onze planten naar de klanten.

Wat klanten zeggen