rhododendron kwekerij

Rhododendron kwekerij

De Rhododendron kwekerij van rhododendronwal.nl is dé plek voor Rhododendrons in Nederland. Al 15 jaar lang kweken wij Rhododendrons in verschillende kleuren en maten op ons prachtige stuk land in Wekerom en Harskamp. Door onze specialisme kunnen wij er voor zorgen dat u de beste kwaliteit Rhododendrons aan huis ontvangt. Heel het assortiment komt rechtstreeks van onze kwekerij, hierdoor kunnen wij een eerlijke prijs bieden en u ook écht waar geven voor uw geld. De kwekerij is gelegen in Otterlo (Gelderland).

Rhododendron in de winter

Ook in de winter heb je profijt van deze plant. Doordat wij de meest sterke soorten Rhododendrons leveren kom je met een fijn gevoel de winter door. Onze Rhododendrons hebben in de kwekerij een uniek wortelstelsel ontwikkelt. Hierdoor kunnen we de Rhododendrons het gehele jaar planten en verplanten. Wist u dat Rhododendrons de hele winter groen blijven?

Meer weten?

Bij interesse willen wij u uitnodigen om ons assortiment te bekijken op de webshop. Ook staan wij u graag te hulp bij het beantwoorden van uw vragen over bijvoorbeeld onze Rhododendron kwekerij of assortiment. Bent u geïnteresseerd in Rhododendrons? Vraag dan een offerte aan voor de mogelijkheden.

Advies welke rhododendron bij u past?

Tel: +316 22721777

E-mail: info@rhododendronwal.nl